Şenköy Ortaokulu

Vizyon: Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak, eğitim-öğretimin her alanda fark yaratarak farkında olunan bir okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitimi´ nin amaçları doğrultusunda, öğrencilermizin başarılı, velilerimizin mutlu, çalışanlarımızın huzurlu olduğu eğitim-öğretim ortamı oluşturmak.

Başarılar:

Saatler: 08.20 - 14:55
Isınma: Kalorifer ( KÖMÜR)
Servis Bilgisi: yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: 2015-2016 , 2016-2017, 2017-2018 eğitim öğretim yılında Erkek ve Kız voleybol takımları Yayladağı ortaokullar arası turnuvalarda 1. olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler: 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında TÜBİTAK Bilim Fuarı yapıldı.
Proje Çalışmaları: 0
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 0

Telefon - 03262962006

WEB - https://yayladagisenkoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞENKÖY MAH. HACI NURİ YAYLACI 1 SK. SENKOY ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 4 YAYLADAĞI / HATAY

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yayladağı İlçesine bağlı Şenköy Mahallesinde bulunmaktadır. Şenköy Mahallesi Antakya - Yayladağı karayolunun 20. km´si üzerindedir.

Ulaşım Okulumuz öğretmenleri ulaşımı kendi imkanları ile sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Antakya ilçe merkezine 20 km, Yayladağı ilçe merkezine 24 km mesafededir.